Alrunen Antikvariat

Kulturverkstedet har overtatt driften av Alrunen Antikvariat som ble etablert i 1971 av Hans R. Døsen under Joh. Petersen Bok og Papirhandel. Antikvariatet har spesialisert seg på nord-norsk og nord-svensk litteratur, samisk/lapponica, krigslitteratur og lokalhistorie fra Nord-Norge.

Alrunen Antikvariat er et ideelt tiltak som har mål å ta i mot og selge bøker og trykksaker – for på den måten å fremme kunnskap og kulturelle opplevelser – og å oppmuntre til felles samfunnsinnsats. Alrunen drives på frivillig basis og overskudd brukes til å utvikle antikvariatet.

Alrunen Antikvariat har et stort utvalg gamle og nyere bøker innen feltene som er nevnt ovenfor, men også innen de fleste andre felter har vi mye å by på: Norske og oversatte romaner, lyrikk, Hamsun-litteratur, polarlitteratur, gavebøker, bøker om litteratur, kunst, musikk, historie, jakt og fiske, m.m.

Nettbutikk

Nettbutikken er dessverre ute av drift for tiden.
Alrunen er for tiden ikke bemannet til faste tider, noe som medfører lang behandlingstid.

Ta gjerne kontakt med oss på epost: post@kulturverkstedet.net så leter vi for deg!
Ta derfor gjerne kontakt om du er på jakt etter spesielle bøker!

Åpningstider og bestilling

Antikvariatet holder til i Stallen like bak Kulturverkstedet og er bemannet lørdager fra kl 10.00 – 14.00

Galleria uken, 9.-14.juli, er det åpent hver dag fra kl.10.00 – 16.00

Du kan også kontakte kafeen utenom åpningstid. Det er også mulig å sende forspørsler og bestillinger via vårt kontaktskjema eller via mail post@kulturverkstedet.net. Vi kan ikke love deg umiddelbar respons, men vi besvarer henvendelsene etter beste evne.

På dagtid kan vi kontaktes på tlf 75 17 27 60